Urndesigner

Uniek kunstwerk als laatste rustplaats

Even voorstellen

Ik ben Jan Fleer.
Door de jaren heen heb ik gezocht naar een creatief concept waar ik mijn passie voor hout in kwijt kon. Met vallen en opstaan, en veel geduld, heb ik het gevonden, een uniek kunstwerk als laatste rustplaats. Handgemaakte urnen van duurzaam hout, met een afwerking van acryl. Urnen die gezien mogen worden, kleurrijk, artistiek en speels. Urnen die iemands levensverhaal kunnen vertellen.Fryske houtbewurker is oprichter van Urndesigner

Waarbij vakmanschap en esthetiek samenkomt. www.fryskehoutbewurker.nl 


Mijn werkplaats

In deze korte video een impressie van mijn werkplaats waar de urnen gemaakt worden. Ik heb door de jaren heen de beste machines aangeschaft en mijn grote trots is de draaibank. Daar geef ik vorm aan alle urnen. Voor het frijere werk een computergestuurde CNC - machine. Het neusje van de zalm. Hiermee kan ik graveren tot op de milimeter nauwkeurig.

'Circle of life' mini urn 

Mini-urn


De mini urn 'Circle of life' voor de as van een overleden dierbare.
Elk stuk is met zorg en passie met de hand gemaakt waardoor elk exemplaar uniek is en een warme, natuurlijke uitstraling heeft.

Daarnaast kun je er ook persoonlijke items in plaatsen die symbolisch zijn voor de overledenen, zoals een haarlokje, een briefje of een favoriet sieraad of ander klein aandenken.


De Urndesigner
Zwettestraat 2 (Loods 2)
8912 AH Leeuwarden
Email: urndesigner@gmail.com
Mob: 06-19206682

FacebookEmailLinkedInLink